Sign İstanbul Fuarındaydık

4-8 Ekim tarihleri arasında Sign İstanbul Fuarı’na katılan Kalender Lazer Sistemleri, baskı sektörünün ihtiyaç duyduğu lazer sistemlerinin tanıtımını yaptı.

Sign İstanbul Fuarındaydık

4-8 Ekim tarihleri arasında Sign İstanbul Fuarı’na katılan Kalender Lazer Sistemleri, baskı sektörünün ihtiyaç duyduğu lazer sistemlerinin tanıtımını yaptı. Fuarla ilgili görüşlerini almak üzere firmanın Genel Müdürü Nazif Kalender ile görüştük.



Sign İstanbul Fuarı’na dair genel görüş ve izlenimlerinizi alabilir miyiz? Fuar firmanız için nasıl geçti?

Kalender Lazer Sistemleri olarak Speedy Kalender markası altında yurtdışında üretimini yapmış olduğumuz lazer kesim makine sistemlerimizi fuarı ziyaret eden reklam ve dijital baskı sektöründeki distribütörler ile kullanıcılara tanıtma fırsatı bulduk. Speedy Kalender lazer makinemiz reklam, promosyon, dijital baskı sektörlerindeki firmalar için önemli bir ürün haline gelmiştir. Şu an için bünyesinde Speedy Kalender lazer makinesi bulunduran firmalar PVC, ahşap, kumaş, deri ve cam ürünlerin kesimini ve dekoratif çizim uygulamalı ürünleri üreterek firmalarına kar marjı yüksek ürünler kazandırmaktadır. Kalender lazer makine sistemleri, özel üretim makineleriyle yapmış olduğu hassas ve hızlı işlem yapma özelliği ile fuardaki ziyaretçilere güzel fikirler vermiştir. Ziyaretçilerin ürünlerimize olan ilgisi ve memnuniyeti de bizi sevindirmiştir. Kalender lazer makine sistemleri ürün yelpazemizin çeşitliliğinin yanı sıra, gerek müşteriye özel standart dışı ölçülerde üretim yapılabilmesi gerekse de müşteriye özel üretim ve tasarım yapabilmemiz müşterilerin ilgisini çekti.


Fuarda tanıttığınız çözümler hakkında bilgi alabilir miyiz?

Uygun fiyat, kaliteli ürün, güçlü stok anlayışından yola çıkarak üretmiş olduğumuz Speedy Kalender lazer serimiz mikro step hareket motorları ve sağlam konstrüksiyonu sayesinde çok hassas ve hızlı kesim yapabilme özelliği ile müşterilerimize daha işlevsel ve hatasız ürünler oluşturabilme olanağı sağlamaktadır.


Yakın zamanda portföyünüze ekleyeceğiniz yeni çözümler olacak mı?

Yakın bir süreç içerisinde portföyümüze Almanya’dan ithalatını gerçekleştirmiş olduğumuz ileri teknoloji Rofin lazer tüp sistemlerinin entegrasyonu sonucunda müşterilerimize daha kalın ürünler (PVC, ahşap) (1cm, 2cm, 3cm) ile çok hızlı bir şekilde kesme ve gravür yapabilme olanağı sunmuş olacağız.


Son olarak eklemek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Yüzde doksanlık bir oran ile neredeyse tamamına yakını sektör profesyonellerinden oluşan seçkin ziyaretçi profili sayesinde SIGN İstanbul 2017, yine çok hareketli ve verimli geçti. Diğer ülke vatandaşlarının yoğun bir katılım sağlaması ülkemiz açısından da olumlu bir sonuçtur.

© Tüm Hakları Saklıdır Kalender Tech Otomasyon Sistemleri LTD ŞTİ. 2009-2023